maandag 11 juli 2011

SRS op het punt van doorbreken?

"Sexual Reproductive Systems (SRS) predikt een seksuele revolutie. Welke? Geen idee, maar de cross-over van de 4 muzikanten, rock, rap en dubstep, klinkt in ieder geval behoorlijk sexy. SRS is aan een heuse muzikale zegetocht bezig. Geen podium in de regio of de verleidelijke heren zijn van de partij. Met een nieuwe EP, die giert van de hormonen, staan zij op het punt van doorbreken. Een voormalig premier sprak ooit eens de legendarische woorden in een welkomstspeech: “I’m glad you all came tonight”. We gaan zien of dat gaat lukken." Zommerterras.nl

Dat lezen we graag; SRS, sexy, doorbreken en hormonen in het zelfde stukje! De programmering van het Zomerterras draait er niet om heen. Nou zijn we niet de lulligste dus zit er niks anders op dan dit waar te maken. Maak die broeksknopen maar vast los en trek een oude broek aan, want Hardrock Bart schuurt 'm kapot.

SRS heeft het zowaar rustig en blijkbaar is dat helemaal zo slecht nog niet: na de aanschaf van dit kleine dikke vriendje hiernaast hebben we in een paar dagen een track gemaakt die er niet om liegt. Ik durf zowaar te zeggen dat er nog nooit zoveel energie in een baslijn heeft gezeten, voeg daar een duister lijntje van Rico aan toe en ik weet zeker dat dit één van de nieuwe hoogtepunten in de set gaat worden. As we speak heeft er net zelfs een tweede nieuwe track het licht gezien, en dat terwijl de rest van de band het nog niet eens weet, exclusiever kan niet.

De andere helft van de band is nu namelijk met de vrouw Ik hou van Holland kijken in het buitenland. Ewout en ik waken over ons straat imago binnen de landsgrenzen. Hier een klein impressie van Ewout's territorium afbakening:






Grote kans dat we één of meer van de nieuwe tracks gaan spelen op het Zomerterras, zorg dus dat je erbij bent. In de tussentijd mag je het nog even doen met de laatste 2 tracks: Hit The Deck en Back In The Days. De eerste 200 downloads zijn gratis, dus steek je poot eens uit en zet dat ding op je computer voordat het te laat is en we een vermogen vragen.

Hier: http://sexualreproductivesystems.bandcamp.com

Kies voor buy now en voer 0,- in. Kun je die 5 euro lekker besteden aan een biertje terwijl je naar onze gejatte shit luistert. Of aan condooms voor de 23e.

Bard

Geen opmerkingen:

Een reactie posten