maandag 16 juli 2012

Bart blogt - Paaldansers, Friesland, Schapen tellen en SRS

Zo daar zijn we weer! Terug van weggeweest, met frisse moed om de blog in ere te houden. Nou ja, frisse moed, echt fris nog niet... na dit weekend...

Afgelopen weekend mochten we naar Farmfest in Oldetrijne. Je weet wel waar dat ligt heh Oldetrijne. De tomtom in ieder geval wel, en dat scheelt een hoop, want Bard kan nog niet navigeren naar een MacDonalds paal op een leeg voetbalveld, laat staan naar Oldetrijne. Maar goed.

Na een kleine 87 uur rijden eenmaal aangekomen hoorde je mij niet meer klagen. Rico wel natuurlijk maar dat is de aard van t beestje. Om de feestvreugde op standje maximaal te houden mocht Senor Sandor ook spelen. THIS IS WHAT YOU WANT! zongen zij in koor.

Beetje bier zuipen op de parkeerplaats, beetje frisbee smijten in het weiland, beetje schapen uitlachen om dat ze lam zijn, en mocht je willen weten waarom we opeens van de toffe fisheye foto's hebben, dat kwam omdat Silas mee ging, om het geluid zo hard mogelijk te zetten. Gaat m goed af moet ik zeggen.


Ook wel vermeldenswaardig is de plek waar de Baron zijn tent allemaal kan opzetten. De eerste plek was onder een vrachtwagen, precies op het plekje waar iedereen zijn of haar urine deponeerde. Vreemde plek, dat wel, maar recht naast de koelkast met het bier. Misschien was dat de reden. Later besefte Kris toch dat het handiger kon, veel handiger. Hij pakte zijn tent op en liep stap voor stap, en dat zo'n 3000 keer tot hij het perfecte plekje had gevonden. Ver van het lawaai en midden in het weiland had hij zijn plek gevonden. De rest hield het lekker bij de camping. Rico en Ewout hielden het echter bij de bank in de bus.

Toen weer terug naar bier zuipen, frisbee smijten, billen van Rico op de auto van Sander fotograferen, billen van rico, billen van rico, spullen opbouwen, frisbee smijten, Senor Sandor kijken. En eindelijk was het zo ver, het spannendste moment van heel de avond, hier had ik al zo lang naar uitgekeken.......

De showcase Paaldansen! Dat was ons voorprogramma, soort van. Treffend.

Daarna onze beurt. Zoals ik op facebook ook al liet weten zijn er weinig shows die leuker waren om te spelen dan deze. Vanaf het moment dat Maxim (van Senor Sandor) zijn harem op het podium tilde was er geen houden aan. Iedereen op het podium partyen. Er zijn hele toffe filmpjes gemaakt en die komen in de volgende blog te staan!!!! (ik snap namelijk niet hoe dat allemaal werkt, en leg het uploaden bij de volgende).

Maar echt....... dat was er eentje voor in de boeken zeg.....

Na de show was het absoluut nog niet klaar. Afterparty inclusief lasershow, hamburgers, macaroni, bier. Het bier ging hier niet per glas, niet per treetje, niet per meter, maar per fucking groot ding met gaten erin waar een biertje of 5000 in past. Zegt dat genoeg...? Ja.

Daarbij heb ik dan ook meteen een nieuwe hobby ontdekt. De bier fontijn. Uitleg als volgt: neem een slok bier en spuug deze over Kris of Rico. Simpel maar uiterst vermakelijk. Pas wel op dat de mensen zelf niet nog 3 bier in hun handen hebben, want die krijg je gegarandeerd over je heen.

Ewouts signature move met de barkruk op zijn hoofd werd voor de gelegenheid omgetoverd tot tafel op je hoofd, etc. Feesiefeesie.


Na een paar korte uurtjes slaap, doordat Bard het hele luchtbed op eist en ik in de ruimte tussen het luchtbed en het tentzeil kom te liggen, weer op staan. Kris zoeken want die is met het blote oog niet waarneembaar zo ver staat ie, Rico van de voorbank van de bus slaan en Ewout wakker zingen met een liedje dat ik heb opgepikt bij onze camping buren - ''Ewout die is zeker naar de humor school geweest, humor school geweest, humor school geweest.'' Best catchy, blijft lekker hangen.

Inpakken, humburger eten en wegwezen.
Farmfest is serieus een aanrader voor iedereen! Super tof feest, toffe organisatie, mooie frisbee, en dikste party ooit. Laat dat maar aan die Friesen over.

Bewijs materiaal in de vorm van filmpje komt dus in de volgende blog, hou m in de gaten, of niet maar dan mis je wat.

Dooeoeeiiiii

oet morn







Geen opmerkingen:

Een reactie posten