vrijdag 29 april 2011

Road trip Limburg


SRS @ Zoepfest, De Bosuil, Limburg

Vanavond dan eindelijk het optreden waar we al een tijdje naar uitkijken: koninginnenach in De Bosuil.

Weert is echt de shit. De eerste keer dat we daar speelden was het voor een contest. We speelden in een vrij lege zaal maar de sfeer was goed. Toen we terugkwamen voor de finale stonden we er gek van te kijken dat we werden opgewacht en de hele zaal propvol stond. Blijkbaar hadden de paar mensen die er waren het woord verspreid en het ging dan ook goed los. Ik heb geen moment geen crowdsurfende mensen gezien.

Die contest hebben we dan ook gewonnen waardoor we eindelijk de drums konden opnemen. Na een paar weken werden we gebeld door De Bosuil: of we konden optreden op koninginnenach in het grootste podium van Limburg, het podium waar Blof een paar weken terug stond:|. Daar zeggen we natuurlijk al geen nee tegen, maar het is nog leuker dan dat. We spelen namelijk als hoofdact op het enige feest in de omgeving; de rest van de omliggende horeca is dicht in verband met de voorbereidingen voor de koningin die morgen Weert onveilig komt maken. Daarbij hebben we Dikke Dennis als dj op de avond en kost een kaartje €20, inclusief gratis drank.

Dat belooft dus een heel dik optreden te worden. We gaan dan ook met een heuse karavaan; 19 mensen geloof ik inclusief een heel filmteam en 3 H(ele)D(ikke) camera's om alles vast te leggen:)

Weert wij beloven bij deze het vetste optreden ooit.

30 april SRS @ Mosterdpop, Djive, Elsloo

De volgende dag doen we mee aan een contest in Elsloo; Mosterdpop. De Baron weet er vast meer van maar ik geloof dat het niet de minste contest wordt. We staan onder andere tegen Kinkobra, ook niet de minste. Dat belooft een spannende contest te worden. Sowieso wordt dat ook een vette avond. Hoe zuidelijker we komen hoe losser het gaat. Ik heb geen idee waar dat aan ligt maar ik ben er blij mee lieve zuidelijke geitenbilletjes van me.

Bard

Geen opmerkingen:

Een reactie posten