maandag 16 mei 2011

Bart blogt - Deutschland und Radio

Liefste,

Afgelopen weekend weer een SRS feestje gehad, ditmaal afgereisd naar Aalten. Op een steenworp afstand van Deutschland rocken en camperen in een blokhut. En dit is hoe het ging;

Omdat Aalten aan de andere kant van het land ligt, gevoelsmatig aan de andere kant van de wereld, zijn we op de heenweg precies 35 keer gestopt om koffie te drinken, en de koeien water te geven. Eenmaal aangekomen (velen kilo's en kilometers verder) onze verblijfplaats voor de nacht uitgechekt. Een hele fijne blokhut, met zwembad en kinderparadijs. Het park waar de hut op stond heet Goorzicht, waarschijnlijk omdat de baas uit het raam keek en het zwembad zag, echt een Goorzicht.











Na de blokhut gevonden te hebben meteen even een potentieel album-covertje gechoten. Just like that. Vervolgens heerlijk uit eten, de shoarma van dit weekend geven we gezamelijk een 2-

Daarna op naar de venue, Shuffle podium. Onder andere Shaking Godspeed en Death Letters hebben er pas nog gestaan, dus ik was ook weer blij. Genoeg bier voor de hele wereld, dus de rest van de band ook weer blij. Blijblijblij.

Dat Shuffle Podium maakt trouwens hele toffe posters, vinde gij ook nie?
Na een klein kwartier naar de poster hebben gekeken, de barman aan het werk gezet, hebben we de soundcheck gedaan, waarna we de barman maar weer aan het werk hebben gezet, en de poster hebben uitgechekt.

Eerst even de dj zn gang laten gaan, en daarna SRS. DansenDansenSpringenDansenGillenWaanzinnigDansenSpringenCDKOPEN!
Was heel vet!
Daarna, nadat de zaal sloot nog gejamd met wat Shock Royale, en de barman wederom aan het werk gezet.

Slapen was lastig, 4 stinkende mannen in een blokhut met mij, altijd lekker ruikend. Ewout praat in zn slaap en de rest snurkt de oren van je kop. 'S ochtends even uit het raam gekeken, echt een Goorzicht. Dus even in het zwembad gesprongen, ontbijtje gemaakt en snel naar het radio interview bij omroep Vlaardingen. 35 stops en minstens zoveel slechte grappen later, even gedoucht en naar de radio.


Interview was heel leuk, vonden we zelf. Tussendoor nog Hit the Deck geluisterd, hebbie t gehoord? Het volledige interview zullen we morgen online gooien en kan je dan via deze blog beluisteren!

en en en en en en en en en en en
DONDERDAG DE LIVE VIDEO VAN HIT THE DECK ONLINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dus nog 3 nachtjes wakker liggen van spanning en dan is ie er!!! Bard blogt donderdag, en daar is ie te zien! Ik kan nu al niet wachten









Tot ziens, of zoals ze in China(tradiotoneels) zeggen; 

再見

Geen opmerkingen:

Een reactie posten