woensdag 11 mei 2011

de lippen van schaamte (les lèvres de la honte)

SRS is als je binnenste schaamlippen. Over het algemeen zie je ze niet, maar bij sommige komen ze naar buiten. Je weet wel zo’n kalkoenennek die als je niet oppast tegen de binnenkant van je benen plakt. Ons doel is echter veel groter dan het in de luwte hangen en hopen dat iemand zo opgewonden van ons wordt dat hij tijd en andere dingen in ons wil steken. Het doel is uiteraard wereldoverheersingsdominatie. En daarvoor moeten wij het niveau van binnenste schaamlip overstijgen. We moeten die egel met het open ruggetje achter ons laten en niet zo lopen kutten. Hoe doe je zoiets, hoe vergroot je je aanheid zo hard dat je jezelf aan het vaginale ontrekt en dat je gewoon constant gezien wordt? Hoe ontvaginaseer je?

(logo bevat vagina)

We hebben wel een idee, en dat is zoveel mogelijk optreden. Dit doen we nu een tijdje en het werkt, mensen zien ons en mensen diggen ons. Echter is optreden alleen niet genoeg om je uit die zure sloot te boksen. Je moet mensen kennen, brutaal zijn, zeuren, touren, slecht bloggen, en nog slechter bloggen. En dan ben je er nog steeds niet, er moet nog steeds die ene persoon met connecties zijn die een zware faceplant in die ontplofte mol doet, de lippen der schaamte om zijn gezicht vouwt, diep inhaleert en denkt…… Bam! aan jullie kan ik geld verdienen.



Soms is het om moedeloos van te worden, maar als je dan weer op het podium staat en mensen kapot ziet gaan omdat ze je muziek vet vinden en niet omdat ze je ooit op televee gezien hebben, dan lieve lezers, dan ben ik een tevreden schaamlip.

Filmtip voor vanavond, Men in Black Men

Groeten

Retardo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten