maandag 23 mei 2011

Bart blogt - Gouden bogen & kotsen op de kermis

Waerde Vrinden,



Dit weekend weer lekker optreden, voor de verandering. Twee maal welteverstaan, Helmond en Ridderkerk.

Muziekcafe Helmond is een beetje een vertrouwd stekkie aan het worden. We speelden er al een keer eerder en vonden het zo tof dat we nog wel eens langs wilde komen. De organisatie zag dat gelukkig ook wel zitten, zogezegdzogedaan. Op weg naar Helmond even Rico z'n bril ondersteboven op zijn hoofd gezet, en de lachsalvo's bulderden over de snelweg. HAHAHA. ha. Lekker de vet voorraad bijgevuld bij restaurant de Gouden Bogen (MC Donald) en door.

Een goed gebruik bij Muziekcafe Helmond is dat de koelkast altijd vol zit, mits die word leeggedronken. In dat geval vullen ze gewoon weer bij. Vriendjes en vriendinnetjes uit Limburg kwamen ook om de hoek kijken (Roy ''geef muntjes'' Muller en zn vriendin, Jo Chateau, Job en Vienna). Ik heb Ewout beloofd om niks te schrijven over S.R.eSther, dus bij deze.

Show was lekker beuken, lekker dansen, lekker bloeden na eerste nummer (geen idee hoe dat is gebeurd). Daarna nog veel te lang gebleven, feestje in de kleedkamer. De polen gingen aan het werk toen wij thuiskwamen.

'S avonds een vent, 'S ochtens nog steeds wakker, en dan 'S avonds weer optreden. Ridderkerk. Dus.

Lekker vet voorraad aanvullen bij Chez Bram (Bram Ladage) en loten(?!) voor de volgorde van bands. Natuurlijk weer helemaal kut geloot. SOML (story of my life, zelfverzonnen).

Als kers op het bier, was er wel een kermis in de buurt! Waar andere bands heel loyaal naar elkaar gaan kijken, gaan wij naar de kermis. Wat een pret, Ewout een super mooi horloge, en Rico een imitatie konijn (een knuffelkonijn) gewonnen. Zo, gewoon, gegrepen, uit de automaat. Wat een pret. 


Als hoogtepunt van de kermis, als kroon op de ghetto, daar stond ie, de REUZEPAAL. en ik ging m wel ff trotseren, met SRS aan mijn zijde, klaar op te strijden. Al mijn losgeld bij elkaar geschraapt, want ik moest en zou dat klote ding wel eens trotseren.


Met zn vieren in de REUZEPAAL gestapt, kloteding. Over de kop, en veel te lang. Geen reet aan. Echt nooit doen zoiets. (lees: ik moest kotsen)

Lekker even mezelf uitgelachen, en huilend op een stoepje gezeten, wat een klotepaal.

Deze week voor het eerst sinds de slag om Arnhem weer eens een optreden van SRS in Vlaardingen! Donderdag D'Oude Stoep! Jawohl. Ik ben er ook waarschijnlijk!

Dag lieverd. Kusje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten