woensdag 25 mei 2011

Sap zonder touw

Ok Rechtzaakshit! Marlies Dekkers, (bekent van de bergbeklimpakjes getransformeerd tot BH) heeft gewonnen van Sapph (bekend van het namaken van de bergbeklimpakjes getransformeerd tot BH ), wat zoveel betekent dat onrendabele vrouwmensen geen tiethouders met touwtjes over het déklotsee meer mogen dragen, want die van Marlies zijn mokerduur. En das jammer, want dit betekent dat in 2013 wanneer de huidige Sapphlijn door veelvuldig dragen alleen nog met plakband bij elkaar gehouden kan worden, we in 2014 effectief geen goedkope wijven met touwtjes over de tieten meer hebben.

Het aantal verkeersongelukken zal echter wel verminderen want met de huidige billboardcampagne van Sapph zijn er volgens berekeningen 3452 mannelijke bestuurders en 3 lesbossen in de vangrail geknald wegens te geil. Menig keer heb ik ook mij op mijn motor moeten verbijten wanneer mijn fallus giganticus tussen benzinetank en broekriem gekneld zat. Sapph koos er namelijk voor om in plaats van anorexia patiënten echt lekkere modellen op hun Billboard te knallen en dat is levensgevaarlijk.




Wat heeft dit met SRS te maken? Alles! Sexual Reproductive Systems, tieten, fallus need I say more? En het feit dat als jullie bovenstaand plaatje zien jullie veel eerder op de link van de Blog klikken.

Maar goed, een sexuele revolutie starten zonder goedkope vrouwen in tuigjes is gewoon een stuk lastiger, daarom hebben we, zoals Ewout aangaf, maar gewoon een nieuw nummer gemaakt. En die is vet, Oprah Winfrey vet, in de tijd dat ze nog vet was. Echter voeg ik geen foto bij als voorbeeld want dat zou zonde zijn van de eerste foto. Gisteren voor het eerst geoefend, donderdag in de stoep de première, want zo rollen wij.


Does, komt allen naar De Stoep, het muzikale Epicentrum van Vlaardingen, waar gevogelte van allerlei pluimage samenkomt om zich onder te dompelen in de Bourgondische Vlaardingheid van Vlaardingen. Haring en bier zonder haring maar met bier.


Tot dan
Later

Retardo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten