woensdag 4 mei 2011

SRS in Limboland

Un chanson d’amour, dat is Frans voor liefdesliedje. Raar begin van de Blog. Dat klopt. Waarom? Frans is mooi. En ik hou van iedereen die de moeite heeft genomen om mee te gaan richting Limboland.

Bizarre week nietwaar, Osama gepopt door pipazwaaiende manlymen van de U.S. Navy Zeehonden. Boem, direct dans la tête. Dat is Frans voor gezicht.

Zelf iemand aan de macht brengen en vervolgens feest vieren als je hem afknalt. Ik vond het jammer want wij hadden net een distributiedeal in Pakistan

Zou wel de traantjes in zijn baard willen zien als hij erachter komt dat die maagden allemaal afgetrainde ledersuelen zijn die een ACO (kom ik later op terug) met hem plegen op dat gouwe ouwe plaatje “Bisexual” van SRS.

Wij hadden in ieder geval een beter weekend dan deze dude. Wij waren namelijk op vakantie in het Ausland. Limburg, heuvels, de shit. Was leuk, was hard, was feest. Tussen het optreden door onszelf vermaakt, hoe? Allereerst hebben wij getracht op kunstzinnige wijze alledaagse woorden c.q. uitdrukkingen uit te beelden in een visueel format.



Zo zien wij hier “Blik op de weg”, “blikschade” en de “blikvanger”.

Verder hebben wij ons vermaakt door vele internetafkortingen in het dagelijks leven te gebruiken. FML en de Roflcopter zijn intensief gebezigd, in verbaal verband, door de volledige band. De eerder genoemde ACO nam de hoofdprijs voor afkorting die het meest pas bij SRS. ACO = Anal Cumswap Orgy.

Het was dus wederom een gezellig uitje, we voelden ons als de A-team maar dan zonder brede negeroide persoonlijkheid en een lid teveel, maar desalniettemin zeker de A-team. Als laatste daarom nog een foto die niks met de A-team te maken heeft.



Groetoes Retardo

En Roy! De muntjes zijn op

Geen opmerkingen:

Een reactie posten