dinsdag 24 mei 2011

Ewout blogt - Party van de maand!

Hallo?

Café d'Oude Stoep, donderdag 26 mei


Café d'Oude Stoep
Aanstaande donderdag spelen wij eindelijk weer eens in Vlaardingen. En dat vindt plaats in het gezelligste café van Vlaardingen, Café d'Oude Stoep!! Het is al meer dan een jaar geleden dat wij hier voor het laatst hebben gespeeld, 26 Maart 2010 om precies te zijn. Voor degene die alleen in de stoep komen en nergens anders, verwacht dus veel vette nieuwe nummers.



Het nieuwste nummer wat we toen speelden was Gravity, dat nummer heeft inmiddels al in veel steden het publiek omver geblazen. Dan nog niet te spreken over de floorfillers als Hit the deck, Minivan en Dunno. Voor de diehard fans hebben wij ook goed nieuws wat betreft nieuwe nummers. Vanavond gaan we de oefenruimte in om aan nieuwe nummers te werken. En we gaan er hard aan werken om in ieder geval 1 nummer podium klaar te krijgen voor donderdag! Olé! Dat belooft een dikke party te worden donderdag.

http://www.facebook.com/event.php?eid=205829362782461

De band waarmee de avond begint heet Tunnelvisie, een vette band uit Breda en omstreken. Deze band hebben we zien spelen tijdens de POB parade in Breda.Vette muziek en show! Hieronder alvast een voorproefje.


Tunnelvisie begint te rocken om 22:30 en wij rocken daarna vrolijk door, rond de klok van 23:30!





Tot donderdag!

Hoogachtend,

Ewout

P.S. vergeet niet de Ewout-shuffle te oefenen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten