dinsdag 31 mei 2011

Ewout blogt - Aalst, het lijkt net Frankrijk en apen!

Hallo,

Aalten, Aalst, Aalten, Aalst. Het lijkt net Frankrijk.

Na een bezoek aan Aalten gaan we nu ook weer is op bezoek bij Aalst. Ik vind die 2 namen verdomd veel op elkaar lijken, maar ze hebben bar weinig met elkaar te maken. Waar we in Aalten in een Loods speelden spelen we nu in café en niet zo maar een café maar het café van Frank, het word ook wel Frank's café genoemd. Voor mijn gevoel minimaal een jaar geleden hebben wij daar een voorronde gewonnen van the Batlle of the bands. En nu is het dan zover, de finale!! Geen idee welke bands meedoen, want Frank heeft niet echt een hoge pet op van het internet heb ik het idee. Verder is Frank een aardige man die altijd met een biertje klaar staat in zijn cafe. Kan natuurlijk ook niet anders in het gastvrije zuiden. Donderdag laten wij ons dus weer eens verzakken naar het zuiden, het lijkt daar net Frankrijk zal ongetwijfeld gezegd gaan worden in de auto. Gaan er alles aandoen die finale te winnen en jullie trots zien te maken. Want we doen het natuurlijk vooral voor jullie geliefde lezers.


                                                       Altijd leuk een plaatje van een aap.

Zomerterras en Loggerfestival

Zoals als jullie gister al hebben kunnen lezen, we staan op het Zomerterras!!! Superblij mee en dat gaat zeker een dikke party worden met na ons niemand minder dan BASKERVILLE. 23 juli om negen uur gooien we onze eerste haren de lucht in en blazen we onszelf het podium af. Die bass gaan jullie zeker voelen deze keer om die wijze man nog maar is een keer te quoten. Op facebook hebben veel mensen al aangegeven te komen, erg vet en bedankt daarvoor. 


En alsof dat nog niet genoeg is staan we ook op het VL. Loggerfestival. Dat wordt dus nog een feestje in Vlaardingen samen met SRS. Naast de visbank rocken wij het podium en speciaal voor jullie word de straat afgezet zodat je net kan doen alsof je een auto bent terwijl je aan het dansen bent op nummers over motors en minivan's. Dit feest gaat plaatsvinden op 18 juni en wij spelen om 14:30.. 

En omdat ik graag een video in mijn blog zet komt er hier eentje





Bedankt voor uw aandacht!

Ewout









Geen opmerkingen:

Een reactie posten