vrijdag 13 mei 2011

Live Video Hit The Deck, Dubberz en een Blokhut

Trouwe lezers,


Jullie vragen je natuurlijk allemaal af waar de blog van Bard Almighty is gebleven. Die is niet meer, gister is er een storing geweest op Blogspot en heeft daarmee alle blogs van die dag verwijderd. Maar niet getreurd, ik kan iets wat Bard niet kan, en dat is kort en krachtig zijn. Waar Bard 3434 woorden gebruikt gebruik ik er 1.


De clip, SRS - HIT THE DECK LIVE @ De Bosuil, Weert. Online op Donderdag 19 Mei !




Daar waar wij vaak de vraag krijgen of we niet iets kunnen combineren met Dubstep of Drum and Bass hebben wij ons ingespannen en vriendjes gemaakt met Dubberz. Een dubstep/drum and bass collectief uit Rotterdam en deze gasten gaan hard! Om het einde van een optreden van SRS niet te ervaren als een schop in je ballen zullen er avonden komen waarop je lekker door kan wobblen op de beats van Dubberz. Binnenkort meer informatie over de eerste try-outs! Check Dubberz op : http://www.dubberz.nl/




Maar nu nog even niet! A.s. zaterdag staat SRS samen met Pete Sebastien & Giorgio Dello Scherzo en Shock Royal in Poppodium Shuffle te Aalten. Nou gingen we opzoek naar het adres en bleek het toch best wel weer ver weg te zijn. 


We zijn natuurlijk apetrots dat we zover mogen reizen omdat we dan een excuus hebben om in deze uber luxe blokhut te mogen bivakkeren. 


Avé


Kris

Geen opmerkingen:

Een reactie posten