dinsdag 10 mei 2011

Ewout blogt, Video, oefenruimte en meer..

Hallo gewaardeerde lezers,

Hierbij weer een blog van de enige echte Ewout. Na het grote succes van mijn debuut vorige week, hoop ik jullie weer wat te kunnen vertellen..

Deze week staat vooral in het teken van de video,  die we met koninginnenacht in de bosuil te Weert hebben geschoten. 3 camera´s en dat betekent dus veel beeld. Nogmaals bedankt voor alle mensen die hebben geholpen en mee zijn gegaan voor de support. Heel vet!! Ik heb nog nooit zo lang op school gezeten maar gisteren was het voor een goed doel. Alle 3 de tapes ingeladen en samen met de Baron er aan zitten klote. En klote is het, computers doen blijkbaar niet altijd wat jij wilt. Bijna 3 uur aan beeldmateriaal, wat moet worden omgetoverd in een vet promotiefilmpje van een aantal minuten. Vandaag is Bard zijn theorie er op aan het los laten. Zijn bevindingen omstreeks de video lees je in zijn aankomende blog ( Nu moet hij wel). En stay tuned voor het uiteindelijke resultaat, wat je hier natuurlijk ook weer kunt lezen!

Ook is het deze week de bedoeling om weer is de oefenruimte in te gaan. Dit is er lang bij ingeschoten door het vele optreden de laatste weken. Wat natuurlijk ook veel leuker is, al is het in de Muziekfabriek ook goed vertoeven. Nieuwe ideeën voor nummers liggen klaar en zullen worden uitgewerkt in de oefenruimte. Zo dat we jullie hopelijk weer kunnen verblijden met nieuwe nummers. Ook gaan we werken aan het optimaal gebruik maken van de Roland spd-s, zoals besproken in mijn blog van vorige week. Verwacht dus veel dikke geluiden en vette effecten de komende shows. 

En als afsluiter een filmpje, gewoon leuk voor erbij. Vette band genaamd Flox..





Hoogachtend,

Ewout

Geen opmerkingen:

Een reactie posten